Форсунка Delphi 28232248 (E-3)

Форсунка Delphi 28232248 (E-3)

Renault (Clio, Scenic, Kangoo, Megane, Thalia), Nissan (Almera, Micra) 1.5dCi

Описание
  • Артикул: 28232248

  • Цена: